Juf Pia is met Pensioen

Na meer dan 40 jaar onderwijs nam juf Pia met ingang van 1 januari 2021 afscheid van de Sws Oostermoer te Gieterveen. Ze gaat genieten van een welverdiend pensioen en van deze nieuwe fase in haar leven.

Op 8 september 2019 vierde juf Pia nog haar 40 jarig jubileum in het onderwijs. Ze startte haar loopbaan op kleuterschool “de Kiekenhof” in Gieten, daarna heeft ze gewerkt op de openbare school in Nieuwediep. Toen deze ging sluiten is ze op de Sws Oostermoer komen werken, wat ze in totaal 24 jaar heeft gedaan.

Juf Pia was een gepassioneerde leerkracht en juf van groep 1-2 en maakte daarnaast ook deel uit van de werkgroep Duurzaamheid en was Cultuurcoördinator. Tussen het afronden en overdragen van haar taken aan juf Anouk heeft juf Pia voor de kerstvakantie afscheid genomen van de kinderen en het team van de SWS Oostermoer.

Wij wensen juf Pia samen met haar man Wiebe nog vele mooie jaren toe.

Juf Pia krijgt een mooie bos bloemen overhandigd van de Directeur Bestuurder Jeroen Kleyberg.