Run van Gieten, 14e editie!

Zoals ieder jaar wordt, indien de coronamaatregelen het toelaten, ook dit jaar “De Run van Gieten” georganiseerd. “De Run van Gieten” is een hardloopwedstrijd voor jong en oud. Ieder jaar doen hier vele hardloopliefhebbers aan mee. Er worden verschillende loopafstanden georganiseerd voor verschillende leeftijdsgroepen. Ook leerlingen van de basisschool kunnen meedoen.

Dit jaar wordt de 14de editie van de Run van Gieten gehouden op 14 mei 2022. De jongste leerlingen van de basisschool starten om 14.00 uur en groep 7/8 om 16.00 uur en daar tussenin de andere groepen.

Wilt u meer weten over de Run van Gieten ga dan naar de website www.runvangieten.nl . Hier wordt uitgelegd hoe het werkt en wat u moet doen om uw kind of uzelf aan te melden. Iedereen kan op eigen initiatief meedoen aan dit evenement.