Terugblik 5 december

Wat een bijzondere dag was het 5 december. Al vroeg in de ochtend werd er op het voetbalveld een landingsbaan gemaakt, want Sint en zijn pieten zouden via de lucht arriveren dit jaar. Tenminste, dat stond in de brief..

Minuten lang was er in de lucht niks te zien totdat er ineens een drone boven de landingsbaan verscheen. De piloot liet de drone landen en vertelde ons dat hij wel vaker wat aan het rondvliegen is, maar nog nooit een geschikte plek had gevonden om goed te landen. Nu was dat er dus wel! Hartstikke leuk voor de piloot natuurlijk, maar wij zagen nog steeds geen Sinterklaas en pieten. En opeens verschenen ze! Niet uit de lucht, maar gewoon ter voet.. De pieten hadden ons voor de gek gehouden. Zij zijn namelijk dol op vliegtuigen en wilden graag een keer vliegen..

Ook de rest van de dag was enorm leuk. Sinterklaas is in alle klassen geweest en ze hebben onder leiding van meester Pieter een muzikaal optreden gegeven.

Meester Sten had speciaal voor deze dag de gymzaal helemaal vol gezet zodat de kinderen ook nog pietengym konden doen en werden beloond met een Pietendiploma.

We hebben een aantal foto’s toegevoegd en een mooi filmpje. Dit filmpje is gemaakt door de piloot van de drone (waarvoor dank!).

Met vriendelijke groet,

Team SWS Oostermoer