NLdoet actie

Het oranjefonds organiseert ieder jaar in maart NLdoet. Dit jaar vindt het plaats op 10 en 11 maart. Met dat initiatief laten ze iedereen op een laagdrempelige manier ervaren hoe leuk het is om je in te zetten voor een ander. NLdoet wil mensen laten ervaren hoe belangrijk dat het is om vrijwilliger te zijn en wat het betekent voor de samenleving.
Wij, Sws Oostermoer willen dit jaar meedoen met NLdoet, omdat het een mooie manier is om samen bezig te zijn en je mede verantwoordelijk te voelen voor de school en zijn omgeving. Rondom school zijn verschillende klusjes die gedaan kunnen worden. Denk aan het schoonmaken van de speeltoestellen, het schoolplein en snoeiwerkzaamheden.
We organiseren deze actie op zaterdag 11 maart van 10.00 – 13.00 uur. Voor eten en drinken wordt gezorgd.

We nodigen jullie uit om te komen helpen. Vele handen maken licht werk en bovenal is het gezellig om het samen te doen.
Je kunt je opgeven t/m 10 maart door een reactie te geven op deze mail, via gesprekken – gesprek starten in Social Schools. Ook opa’s en oma’s zijn welkom om te helpen.